علیا کوچ

دانستنی ها و مقالات کوچینگ و توسعه فردی

علیا کوچ

دانستنی ها و مقالات کوچینگ و توسعه فردی

  • ۰
  • ۰

 

با یک کوچ توسعه سازمانی بیشتر آشنا شوید.

حرفه ای ها ممکن است چالش های شغلی را تجربه کنند که ممکن است به طور جدی بر موفقیت آنها در شرکت و شادی مادام العمر تأثیر بگذارد. اگر این مشکلات برای مدتی حل نشده باقی بمانند، احتمالاً بر توانایی آنها برای مقابله مؤثر در کار تأثیر می گذارد. برای حرفه ای های سطح بالا، تأثیر می تواند حتی مخرب تر باشد زیرا کار آنها معمولاً تأثیر مستقیمی بر استراتژی و جهت گیری کلی کسب و کار دارد.

 
 

کوچینگ توسعه سازمانی یک سرویس استراتژیک است که افراد می توانند از آن استفاده کنند و کارفرمایان می توانند زمانی که عملکرد کاری، انتقال شغلی، رفتار شخصی در محل کار و/یا تناسب فرهنگ به یک مسئله تبدیل می شود، به آن تکیه کنند. این افراد را تشویق می‌کند تا زودتر به دنبال کمک شغلی باشند تا از دست‌رفتن مشکلات کوچک و ایجاد موانع بزرگ‌تر برای موفقیت جلوگیری کنند. همچنین راهی برای کمک به گروه متنوعی از افراد برای رسیدن به آرزوهای شغلی بالاتر است تا آنها همچنان بر روی علایق و مهارت های خود بنا کنند و ارزش قابل توجهی برای شرکت خود بیافزایند.

کوچینگ توسعه سازمانی توجه کسب و کارهای کوچک، شرکت های بزرگ و رسانه ها را به خود جلب کرده است. تخمین زده می شود که 60 درصد مردم از کار خود ناراضی هستند و به دنبال انجام کاری هستند که آنها را خوشحال کند. سازمان‌ها از خود می‌پرسند که چه خدمات شغلی می‌توانند به کارکنان ارائه دهند که بازگشت سرمایه را نشان می‌دهد و به آنها کمک می‌کند به آرزوهای شغلی خود برسند. برعکس، افراد از خود می‌پرسند که اگر سازمان‌هایشان تمایلی به کمک به آنها نداشته باشد مهارت‌ها و علایق خود را به نقش‌های موجود در داخل متصل کنند، چه کاری می‌توانند انجام دهند تا در حرفه خود به موفقیت دست یابند.

کوچینگ توسعه سازمانی چیست؟

کوچینگ توسعه سازمانی فرآیند کار با افراد است تا به آنها کمک کند استعدادهای خود را ارزیابی کنند و در مورد انتخاب شغل و جهت گیری تصمیمات حیاتی بگیرند. بسیاری از سازمان ها بر این باورند که یک سیستم داخلی برای کمک به کارکنان در دستیابی به اهداف خود ایجاد کرده اند. متأسفانه، افرادی که در داخل یک سازمان به عنوان «مدیران یا مربیان شغلی» عمل می‌کنند، کمترین آموزش را در زمینه مهارت‌های مختص مربیگری شغلی دیده‌اند. بسیاری از سازمان‌ها توسعه شغلی را به بخش منابع انسانی یا مدیران اختصاص می‌دهند و معتقدند که هیچ کاربردی برای مربی شغلی خارجی ندارند. بهترین شرکت های مدیریت شده با بالاترین میزان رضایت از مربیان توسعه سازمانی داخلی و خارجی استفاده می کنند.

ادامه ی مطلب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی