علیا کوچ

دانستنی ها و مقالات کوچینگ و توسعه فردی

علیا کوچ

دانستنی ها و مقالات کوچینگ و توسعه فردی

  • ۰
  • ۰

 

 

انواع مختلفی از کمک به فرد برای حل مشکلاتشان وجود دارد. مشاوره در زمینه‌های مختلفی مانند ، کمک‌های روان‌شناختی، آموزش‌ها و دوره‌های آموزشی با هدف رشد برخی ویژگی‌ها و کسب مهارت‌های لازم و…

 

این طبیعی است؛ مردم می خواهند خود را بهتر درک کنند، اهداف خود را واضح تر درک کنند، زندگی خود را متعادل کنند، وظایف زندگی خود را مشخص کنند و راه هایی برای حل آنها بیابند، استرس را کاهش دهند. به خصوص در این موضوعات باید کوچینگ را برجسته کرد. کوچینگ اخیراً به ایران آمد و امروزه هنوز توزیع نسبتاً گسترده ای دریافت نکرده است. اما این کوچینگ است که به شما این امکان را می دهد که به طور مؤثر به فرد کمک کنید تا به اهداف شخصی خود برسد، مشکلات زندگی خود را حل کند و پتانسیل درونی خود را آشکار کند. مرسوم است که کوچینگ کسب و کار و لایف کوچینگ را از هم جدا می کنند. البته این تقسیم بندی خیلی مشروط است اما انجام می شود. و اگر کوچینگ کسب و کار به وضوح محدود به دامنه وظایف تجاری است که باید حل شوند، در این صورت کوچینگ زندگی تمام جنبه های زندگی یک فرد را بدون استثنا در نظر می گیرد

 

کوچینگ چیست؟

اول از همه باید تعریف کنیم که کوچینگ چیست. واقعیت این است که اغلب کلمه “کوچینگ” به چیزی اشاره دارد که در واقع کوچینگ نیست. و برای جلوگیری از سوء تفاهم، اجازه دهید با تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی کوچینگ (ICF) شروع کنیم:

 

 

 

کوچینگ یک همکاری مستمر است که به مشتریان کمک می کند در زندگی شخصی و حرفه ای خود به نتایج واقعی دست یابند.

 

از طریق فرآیند کوچینگ، مشتریان دانش خود را عمیق تر می کنند، عملکرد خود را بهبود می بخشند و کیفیت زندگی خود را بهبود می بخشند.

 

در هر جلسه، مشتری موضوعی را انتخاب می‌کند، کوچ گوش می‌دهد و در قالب اظهارنظرهای روشن‌کننده، پرسش‌های مؤثر، ارائه بازخورد و غیره، ورودی ارائه می‌کند. این تعامل، وضعیت را روشن می‌کند و مشتری را تشویق به اقدام می‌کند. کوچینگ با دادن انتخاب های بیشتر به مشتری، فرآیند خودسازی را تسریع می کند. کوچینگ بر جایی تمرکز می‌کند که مشتری می‌خواهد باشد، در حال حاضر کجاست و چه کاری را برای رسیدن به جایی که می‌خواهد فردا انجام دهد.»

ادامه ی مطلب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی